NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dilluns, 30 de març del 2009

"EL PSOE SOLITARIO"

Per dues vegades consecutives PSOE i UM trenquen la disciplina de vot. En l'últim ple de Ses Salines i avui en la Junta de Districte. I deien que amb la sortida del NIL retornaria l'estabilitat a l'equip de govern.

Simplement esperpèntic. Aprovat amb 2 vots a favor del PSOE i l'abstenció dels 5 vocals restants presents en la Junta de Districte, un projecte de reforma del carrer Estanys de la Colònia de Sant Jordi sense informar als comerciants, per part de l'equip de govern. Entre aquests hi ha opinions de tots els gustos ja que es perden la meitat de les places d'aparcament del carrer.

I segueixen tots aferrats a la butaca, no perdó, al que es cobra per asseure's en la butaca, mentre se segueix improvisant i decebent una vegada i una altra als ciutadans que veuen que els quals hauria de treballar per a ells s'han oblidat completament dels discursos i compromisos electorals.

**********************************************************

Por dos veces consecutivas PSOE y UM rompen la disciplina de voto. En el último pleno de Ses Salines y hoy en la Junta de Distrito. Y decían que con la salida del NIL retornaría la estabilidad al equipo de gobierno.

Simplemente esperpéntico. Aprobado con 2 votos a favor del PSOE y la abstención de los 5 vocales restantes presentes en la Junta de Distrito, un proyecto de reforma de la calle Estanques de la Colonia de Sant Jordi sin informar a los comerciantes, por parte del equipo de gobierno. Entre estos hay opiniones de todos los gustos ya que se pierden la mitad de las plazas de aparcamiento de la calle.

Y siguen todos aferrados al sillón, no perdón, a lo que se cobra por sentarse en el sillón, mientras se sigue improvisando y decepcionando una y otra vez a los ciudadanos que ven que los que debería trabajar para ellos se han olvidado completamente de los discursos y compromisos electorales.