NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dissabte, 31 de maig del 2008

XANTATGE O NO XANTATGE?

Quan llegixes frases com: assegurar la pau social amb els funcionaris, utilitzant el menor risc legal, amagat en la caixa forta del departament de comptabilitat, aquest document serà destruït, etc etc. tens la sensació de llegir un guió de James Bond 007 i com diu l'amic Paco en versió Mortadelo i Filemó. Doncs no, són frases que figuren en un acord secret entre funcionaris i polítics uns mesos abans d'unes eleccions. Quina classe! quina ètica! quins cavallers! quins honrats! quin exemple per a la joventut!

I nosaltres ens preguntem, si els ciutadans haguessin sabut abans d'anar a votar, que es regalaven 10 dies de vacances il·legals als funcionaris del nostre Ajuntament, s'haurien donat els mateixos resultats electorals?.

No estranya la fama que tenim els polítics.

Aquest fet no pot quedar impune.

**************************************************************

Cuando lees frases como: asegurar la paz social con los funcionarios, utilizando el menor riesgo legal, escondido en la caja fuerte del departamento de contabilidad, este documento será destruido, etc etc. tienes la sensación de leer un guión de James Bond 007 y como dice el amigo Paco en versión Mortadelo y Filemón. Pues no, son frases que figuran en un acuerdo secreto entre funcionarios y políticos unos meses antes de unas elecciones. Qué clase! qué ética! qué caballeros! qué honrados! qué ejemplo para la juventud!

Y nosotros nos preguntamos, si los ciudadanos hubieran sabido antes de ir a votar, que se regalaban 10 días de vacaciones ilegales a los funcionarios de nuestro Ayuntamiento, ¿se habrían dado los mismos resultados electorales?.

No extraña la fama que tenemos los políticos.

Este hecho no puede quedar impune.

3 comentaris:

bonasal ha dit...

Fins ara hem estat capaços d'aguantar aquest estol de polítics impresentables que només se n'han volgut aprofitar de la seva situació. Dels que hi ha ara com a mínim esperam que siguin honests, com a punt de partida per dur endavant una bona gestió.

visca ses salines. fora corruptes.

MUSSOL ha dit...

Els funcionaris han pecat d'un excés de "vivó" traguent aquesta carta d'on no hauria d'haver sortit mai, posat que ja s'havia comès la idiotesa d'escriure-la. Quan un es vol passar de llest... ja diuen que els extrems es toquen. I tot per uns dies de vacances!! Com que van tan estressats, pobrets.

bonasal ha dit...

Es cas cavallista, es cas des secretari i des seu galliner, es cas del celador d'obres amb títol d'estudis sospitós, es pisset den Matas a primera líniea de sa Colònia, ses Figueretes, i més embatumades que fan que siguem sa vergonya de Mallorca. I ara lo que faltava, es funcionaris signats convenis d'amagats. A veure si es batle es mou i envia aquest conveni a Fiscalia, perquè això fa pudor. Molta pudor i no és merda de cavall.