NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 15 de maig del 2008

DELEGACIONS CONCEDIDES PER LA BATLIA AMB DECRET DEL 5 DE JULIOL DE 2007

A) Al primer tinent de Batlle, D. Bartomeu Lladonet Salvà es deleguen les següents atribucions:
Manteniment i conservació.( neteja de carrers, places, i brigada municipal, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).
Policia Local (que inclou la prefectura directa de la Policia Local, encara que la prefectura superior serà exercida per la Batllia)
Acció social i sanitat ( tercera edat, assistència social, atenció primària, treballadors familiars, ajudes a famílies necessitades, relació amb les distintes associacions i amb els organismes insulars i autonòmics, cementiri, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).
B) Al segon tinent de Batlle, D. Bartomeu Galmés Bauzà, es deleguen les següents atribucions:
Turisme ( manteniment i conservació de les platges, promoció turística, relació amb les associacions del sector i amb els organismes insulars i autonòmics del sector, creació de rutes turístiques, publicitat i propaganda turística, potenciació de la qualitat del turisme, cursos de formació, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).
Immigració ( relació i ajuda als col•lectius immigrants, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).
C) Al tercer tinent de Batlle, D. Antoni Perelló Roig, es deleguen les següents atribucions:
Hisenda. (pressuposts municipals, preparació de expedients de modificació de crèdits, reconeixement i aprovació de comptes i factures, pagaments, actes d’arqueig, expedients d’aprovació i modificació d’ordenances fiscals, expedients d’imposició i aplicació de contribucions especials, aprovació de les liquidacions pressupostàries, aprovació dels comptes de recaptació i tresoreria municipal, propostes de concertació de préstecs, relació amb els organismes insulars i autonòmics, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).
Enllumenat públic. Protecció Civil.
D) Al Regidor D. Cosme Orell Bonet es deleguen les següents atribucions:
Educació i cultura ( ensenyament, biblioteques, radio municipal, exposicions culturals i publicacions, actes culturals, manteniment patrimoni històric- artístic, cursos, escoles, guarderies municipals, relació amb els organismes insulars i autonòmics, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).
Esports: foment de l’esport, relació amb els clubs esportius, relació amb els organismes insulars i autonòmics, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector.
E) Al regidor D.Juan Salva Bauzà es deleguen les següents atribucions:
Medi ambient ( plagues, agricultura, caça i pesca, repoblació agrícola, forestal i cinegètica, vedats municipals, llicències de caça, campanyes de protecció de la natura, relacions amb les associacions dels sectors i amb els organismes insulars i autonòmics, campanyes de conscienciació medi ambiental, punts verds, abocadors, agenda local 21, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).
Joventut : potenciació de l’associacionisme i participació juvenil, ajudes als joves, organització d’esdeveniments relacionats amb els joves i relació amb els organismes insulars i autonòmics, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector.
F) Al regidor D. Francisco Parrondo Alacid, es deleguen les següents atribucions:
Comerç, indústria, promoció econòmica, mercats ( promoció comerç i indústria, regulació del comerç( horaris, activitats..), relació amb els organismes insulars i autonòmics del sector, llicències d’instal•lació i d’activitats, cursos de formació, venda ambulant, tramitació de subvencions sobre comerç e indústria, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).
TERCER.- Cadascun dels Regidors- delegats tindrà facultat per dur a terme quantes gestions i tràmits consideri oportuns, davant qui correspongui, i dictar tots els actes administratius precisos per a dur a terme la seva comesa quant a les matèries que expressament se li han delegat, així com també l'aprovació dels plecs de clàusules administratives particulars, convocatòria de licitacions i adjudicació de les contractacions de serveis i subministraments relacionats amb la seva delegació la competència de la qual estigui atribuïda a la Batlia, sempre que existeixi consignació pressupostària suficient per a poder comprometre la despesa.
CUART.- Les restants competències atribuïdes a Batlia i que no han estat delegades en virtut del present decret seran exercides directament per Batlia.