NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 12 de març del 2009

ALGUNA PREGUNTA MÉS?

Ple ordinari del 11 de març del 2009.

Preguntes del grup municipal N.I.L. a l’equip de govern:

1.- Amb data 19 de gener del 2009, va entrar un escrit de la Conselleria de Medi Ambient oferint espai gratuït per a la col•locació de material promocional en el seu stand en la Fira de turisme sostenible (Reisepavillon) de Munich. Que s'ha fet al respecte?.

2.- Quan pensa el Batle informar a l'Arquitecte Sr. Campins on estan les còpies o fotocòpies dels documents que aquest va denunciar la seva desaparició? o si són tan necessàries ja que eren còpies, perquè no es tornen a copiar?.

3.- Si les inspeccions per als finals d'obra i per als certificats d'antiguitat, els realitzen l'Arquitecte el Sr. Campins i l'Aparelladora la Sra. del Rey, quines tasques té assignades el celador d’obres municipal el Sr. Escales?.

4.- A quan ascendeix la factura de l'advocat Sr. Perera pels honoraris reportats en defensa de Don Sebastíán Escales Vidal, Celador d'Obres de l'Ajuntament, en el procediment penal PA 667/2006, Palma 8 ("cas cavallistes") durant el període d'instrucció d'aquesta causa (14.04.06 fins a 14.07.08)?

5.- Vist l'escrit de la Sra. Francisca Ferrer en el qual denuncia l'ambient laboral del departament d'urbanisme i pel que es deduïx que és un departament insegur e intranquil, que no hi ha organigrama i com ja s'ha comentat desapareixen còpies de documents, y segons el Sr. Campins han tornat a desapareixe vuit expedients de final d’obre, no hi ha capacitat per a organitzar-se en la utilització del vehiculo que disposa l'Ajuntament per a realitzar visites a les obres, etc. etc. No creu el Batle que és hora de que es sàpigui qui és el responsable de tan lamentable situació i hi hagi dimissions polítiques o acomiadaments?

6.- Quines actuacions té previstes l'equip de govern per a ajudar al comerç i indústria local enfront de l'actual crisi? Dintre del mateix Ajuntament es prendran mesures per a reduir les despeses?.