NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dimecres, 1 d’abril del 2009

PRIMER ANIVERSARI

S'ha complert el primer aniversari d'aquest blog i volem agrair la fidelitat a aquestes gairebé 300 persones que ho consulten des de la tranquil·litat de les seves llars o llocs de treball.

Escriure en aquest blog és una mostra més de valentia i llibertat d'expressió per la qual lluitem des del NIL en un municipi en el qual s'ha intentat emmordassar als ciutadans amb polítiques del "tot val i calles perquè tots tenim alguna cosa que amagar".

Falta molt camí per recórrer i més quan hi ha gent que s'inventa noms per a posar denúncies falses per a seguir callant veus. Aquests fets ens donen més força per a seguir fins al final.

Gràcies a tots els quals ens manen els seus suggeriments a la nostra adreça de correu nil2mil7@hotmail.com i esperem complir amb les vostres perspectives.

*************************************************************************

Se ha cumplido el primer aniversario de este blog y queremos agradecer la fidelidad a estás casi 300 personas que lo consultan desde la tranquilidad de sus hogares o puestos de trabajo.

Escribir en este blog es una muestra más de valentía y libertad de expresión por la que luchamos desde el NIL en un municipio en el que se ha intentado amordazar a los ciudadanos con políticas del "todo vale y te callas porque todos tenemos algo que esconder".

Falta mucho camino por recorrer y más cuando hay gente que se inventa nombres para poner denuncias falsas para seguir callando voces. Estos hechos nos dan más fuerza para seguir hasta el final.

Gracias a todos los que nos mandan sus sugerencias a nuestra dirección de correo nil2mil7@hotmail.com y esperamos cumplir con vuestras perspectivas.