NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dissabte, 27 de setembre del 2008

TURISME ESPORTIU




Es parla de turisme de sol i platja, cultural, esportiu, etc. doncs hem trobat un grup de turistes esportius, de muntanya, de fred, valents i sobretot amb moltes ganes de venir a la Colònia de Sant Jordi.

3 dones i 16 homes de totes les edats i no precisament en edat d'esportistes professionals van venir des de Basilea (Suïssa) fins a la Colònia amb bicicleta, des de Barcelona amb vaixell a Palma , clar. 1400 km en diferents etapes i circulant per carreteres a 1500 m d'altitud.

Tota una feta organitzada pel Sr. Gusti Zollinger que habitualment mana grups de turistes ha practicar ciclisme a Mallorca.

Van sortir el 14 de Setembre i van arribar a la Colònia el 25 sent rebuts per la direcció de l'Hotel Don León Dª Marianne Peter i D: Pedro Vidal i els representants de l'Ajuntament l'Alcalde Sebastià Burguera, el regidor Bartomeu Lladonet i el regidor de turisme Bartomeu Galmés. Se'ls va fer lliurament d'una placa a cadascun d'ells amb el recorregut gravat al costat de les dates de sortida i arribada, perquè que tinguessin una mostra d'agraïment per haver triat com destinació la preciosa Colònia de Sant Jordi.

****************************************************

Se habla de turismo de sol y playa, cultural, deportivo, etc. pues hemos encontrado un grupo de turistas deportivos, de montaña, de frío, valientes y sobre todo con muchas ganas de venir a la Colonia de Sant Jordi.

3 mujeres y 16 hombres de todas las edades y no precisamente en edad de deportistas profesionales vinieron desde Basilea (Suiza) hasta la Colonia en bicicleta, desde Barcelona en barco a Palma , claro. 1400 km en diferentes etapas y circulando por carreteras a 1500 m de altitud.

Toda una hazaña organizada por el Sr. Gusti Zollinger que habitualmente manda grupos de turistas ha practicar ciclismo a Mallorca.

Salieron el 14 de Septiembre y llegaron a la Colonia el 25 siendo recibidos por la dirección del Hotel Don León Dª Marianne Peter y D. Pedro Vidal y los representantes del Ayuntamiento el Alcalde Sebastià Burguera, el regidor Bartomeu Lladonet y el regidor de turismo Bartomeu Galmés. Se les hizo entrega de una placa a cada uno de ellos con el recorrido grabado junto a las fechas de salida y llegada, para que que tuvieran una muestra de agradecimiento por haber elegido como destino la preciosa Colonia de Sant Jordi.