NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dilluns, 15 de setembre del 2008

DE SES SALINES A LLUC A PEU

Un des del Far del Cap Salines, Miguel Ángel Molina, pocs des de Ses Salines, la majoria des d'Inca, la resta des de Caimari i tots amb destinació final a Lluc. Un grup de Saliners i Coloniers van peregrinar durant la nit del dissabte fins al monestir.

Els motius, segur que diversos, uns a demanar perdó dels seus pecats, altres a donar gràcies, a resar pels nostres malalts i difunts, o simplement de passeig però el que està clar és que el municipi de Ses Salines era dels quals, proporcionalment, tenia mes participants.

Després de pujar, amb l'animada companyia d'en Pep Molina, per unes costes molt "empinades" a l'arribada t'oferien una xocolata calenta i brioixeria. A les 9 menys quart a missa i de retorn en bus.

Fins a l'any que ve.

*********************************************************************

Uno desde el Faro del Cap Salines, Miguel Ángel Molina, pocos desde Ses Salines, la mayoría desde Inca, el resto desde Caimari y todos con destino final a Lluc. Un grupo de Saliners y Coloniers peregrinaron durante la noche del sábado hasta el monasterio.

Los motivos, seguro que diversos, unos a pedir perdón de sus pecados, otros a dar gracias, a rezar por nuestros enfermos y difuntos, o simplemente de paseo pero lo que está claro es que el municipio de Ses Salines era de los que, proporcionalmente, tenía mas participantes.

Después de subir, con la animada compañía d'en Pep Molina, por unas cuestas muy "empinadas" a la llegada te ofrecían un chocolate caliente y bollería. A las 9 menos cuarto a misa y de regreso en bus.

Hasta el año que viene.