NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dimecres, 8 d’octubre del 2008

I FIRA PROMOCIÓ I OPORTUNITATS COLÒNIA DE SANT JORDI

El 2 de novembre de 2008 és la data triada pels comerciants locals, tant de la Colònia de Sant Jordi com de Ses Salines, per a realitzar aquesta primera fira de promoció i oportunitats.

Sota el patrocini de l'Ajuntament i la col·laboració del Consell (Departament d'economia i turisme) es preve una participació de mes del 80% dels comerços locals.

La Fira tindrà lloc en el centre Cívic marcant un recorregut que permetrà visitar tot l'exposat (sabates, roba, moda, joieria, lencería, mobles, pintures, fotografia, pell, ferreteria, souvenirs, florista, complements regals, etc.) a més del carrer Dr. Barraquer que s'ha confirmat l'oferta de cotxes d'ocasió, motos, etc.

L'horari d'obertura serà de les 9 del matí fins a les 8 de la tarda.

Us esperem a tots.

************************************************************************

El 2 de noviembre de 2008 es la fecha elegida por los comerciantes locales, tanto de la Colonia de Sant Jordi como de Ses Salines, para realizar esta primera feria de promoción y oportunidades.

Bajo el patrocinio del Ayuntamiento y la colaboración del Consell (Departamento de economía y turismo) se preve una participación de mas del 80% de los comercios locales.

La Feria tendrá lugar en el centro Cívico marcando un recorrido que permitirá visitar todo lo expuesto (zapatos, ropa, moda, joyería, lencería, muebles, pinturas, fotografía, piel, ferretería, souvenirs, florista, complementos regalos, etc.) además de la calle Dr. Barraquer que se ha confirmado la oferta de coches de ocasión, motos, etc.

El horario de apertura será de las 9 de la mañana hasta las 8 de la tarde.

Os esperamos a todos.