NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 11 de setembre del 2008

COLLA MARIA ENGANXA - DIMONIS DE SES SALINES


Com bé va dir el Conseller de Presidència del Consell de Mallorca el Saliner Cosme Bonet durant la presentació del llibre "Dimonis de Ses Salines. Colla Maria Enganxa" Ses Salines és un poble jove en el qual solament amb el pas del temps tindrem la nostra història i tradicions. La bona iniciativa a crear aquesta "colla" i el documentar-la en aquest llibre contribuirà que així sigui.

El suport a aquestes iniciatives per part de les institucions és imprescindible i així ho han entès tant Cosme Bonet com Cosme Orell regidor de Cultura de l'ajuntament de Ses Salines.

Des d'aquest blog el NIL vol participar humilment perquè quedi constància de la nostra història i convidar als valents saliners que s'incorpori en la "Colla de Dimonis" un famós i que tots tenen por a nomenar en veu alta "REFICULL".

*********************************************************************

Como bien dijo el Conseller de Presidencia del Consell de Mallorca el Saliner Cosme Bonet durante la presentación del libro "Dimonis de Ses Salines. Colla Maria Enganxa" Ses Salines es un pueblo joven en el que solo con el paso del tiempo tendremos nuestra historia y tradiciones. La buena iniciativa en crear esta "colla" y el documentarla en este libro contribuirá a que así sea.

El apoyo a estas iniciativas por parte de las instituciones es imprescindible y así lo han entendido tanto Cosme Bonet como Cosme Orell regidor de cultura del Ayuntamiento de Ses Salines.

Desde este blog el NIL quiere participar humildemente para que quede constancia de nuestra historia e invitar a los valientes saliners a que se incorpore en la "Colla de Dimonis" uno ya famoso y todos tienen miedo a nombrar en voz alta "REFICULL".