NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

diumenge, 26 d’abril del 2009

CRISIS?, WHAT CRISIS?

Després d'haver passat les festes de Sant Jordi i llegir el programa de la Fira del 1de Maig de Ses Salines es veu que la crisi en el nostre consistori a més d'econòmica és d'imaginació.

Poquísima participació ciutadana en tots els actes, ni davant la visita del President Antich, el PSOE va ser capaç de mobilitzar als seus propis militants.

I per a la fira el mateix format dels últims 14 anys. Una vegada més malbaratem generositat amb un grup musical de primera linea nacional gratuït per als visitants ja que solament paguen els saliners i coloniers a través dels seus impostos.

Cal destacar la programació d'actes culturals que si que es percep un gran esforç en la seva elaboració.

Des del NIL desitgem una gran participació ciutadana ja que en una fira les multituds l'ambienten.

**************************************************************

Tras haber pasado las fiestas de Sant Jordi y leer el programa de la Feria del 1 de Mayo de Ses Salines se ve que la crisis en nuestro consistori además de económica es de imaginación.

Poquísima participación ciudadana en todos los actos, ni ante la visita del Presidente Antich, el PSOE fue capaz de movilizar a sus propios militantes.

Y para la feria el mismo formato de los últimos 14 años. Una vez más derrochamos generosidad con un grupo musical de primera linea nacional gratuito para los visitantes ya que solo pagan los saliners y coloniers a través de sus impuestos.

Hay que destacar la programación de actos culturales que sí que se percibe un gran esfuerzo en su elaboración.

Desde el NIL deseamos una gran participación ciudadana ya que en una feria las multitudes la ambientan.