NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 7 de maig del 2009

JA ES POT NOMENAR, FRACÀS?

Amb aquesta pregunta ens referim al lideratge del PSOE que, en principi, acabarà al novembre.

Al capdavant de la Junta de Districte SI, i més després de l'últim ple en el qual ens vam assabentar que no han estat capaços d'aconseguir que des del Ministeri de Medi ambient es pagui la construcció d'un pàrquing en l'entrada de la Colónia, o bé no se sap si es pagarà ja que abans de Nadal un secretari d'Estat d'aquest Ministeri li va dir al Sr. Perelló que no però que potser però que si no estava inclòs en la transferència amb lo de Cabrera a la Conselleria del Govern seria que no però pot ser que si el solar és sencer, en fi un conte xinès, un més.

Es va dir que les delegacions de Turisme, Platges i Comerç a favor de la Junta de Districte per part de l'Alcalde, que estaven fetes però no per escrit. Doncs serà que no estan fetes després de sis mesos.

I després de cinc mesos les víctimes del robatori del magatzem dels Reis Mags no han cobrat per no haver presentat factura. I que per a comprar en un forn es compra a un Supermercat i un munt de barbaritats i incongruències més.

I en la Colònia ja es comença a escoltar, que hem fet per a merèixer això?.

A reflexionar senyors.

********************************************************

Con esta pregunta nos referimos al liderazgo del PSOE que, en principio, terminará en noviembre.

Al frente de la Junta de Distrito, SÍ, y más después del último pleno en el que nos enteramos que no han sido capaces de conseguir que desde el Ministerio de Medio Ambiente se pague la construcción de un parking en la entrada de la Colónia, o bién no se sabe si se pagará ya que antes de Navidad un secretario de Estado de dicho Ministerio le dijo al Sr. Perelló que no pero que quizás pero que si no estaba incluido en la trasferencia de lo de Cabrera a la Conselleria del Govern sería que no pero puede que si el solar es entero, en fin un cuento chino, uno más.

Se dijo que las delegaciones de Turismo, Playas y Comercio a favor de la Junta de Distrito por parte del Alcalde, que estaban hechas pero no por escrito. Pues será que no están hechas después de seis meses.

Y después de cinco meses las víctimas del robo del almacén de los Reyes Magos no han cobrado por no haber presentado factura. Y que para comprar en un horno se compra a un Supermercado y un montón de barbaridades e incongruencias más.

Y en la Colònia ya se empieza a oír, ¿que hemos hecho para merecer esto?. A reflexionar señores.