NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 14 de maig del 2009

ENGANY AL PERIODISTA

AL llegir la premsa d'avui i llegir el titular
subvenció sense límit ni condició per a l'associació de majors
, volem denunciar des del NIL l'engany al periodista ja que no havia periodistes en el ple i aquesta infomació es va passar per algú dels presents.

El ple no va haver ratificacions, el ple va aprovar l'acta de la sessió anterior en el qual l'associació de la tercera edat de Ses Salines havia sol·licitat que per part de l'Ajuntament es pagués la llum i l'aigua que consumeixen.

Hi ha molts altres col·lectius locals que, a més d'usar edificis municipals, tampoc paguen ni aigua ni llum, una de les associacions de la 3º edat de la Colònia, l'escola i banda de música, l'escola de pintura, arobic en les escoles velles, el casal de joves, equips esportius,ni els propis partits polítics que tenen local municipal, etc.

I en quan a l'urbanisme no s'ha contat ni la meitat del que va succeir en el ple, ni de les queixes del AMPA de la Colònia.

No es pot mentir d'aquesta manera descarada. O és una incorrecta interpretació del periodista?.

********************************************************************

Al leer la prensa de hoy y leer el titular
subvención sin límite ni condición para la asociación de mayores
, queremos denunciar desde el NIL el engaño al periodista ya que no había periodistas en el pleno y esta infomación se pasó por alguien de los presentes.

El pleno no hubo ratificaciones, el pleno aprobó el acta de la sesión anterior en el que la asociación de la tercera edad de Ses Salines había solicitado que por parte del Ayuntamiento se pagara la luz y el agua que consumen.

Hay muchos otros colectivos locales que, además de usar edificios municipales, tampoco pagan ni agua ni luz, una de las asociaciones de la 3º edad de la Colonia, la escuela y banda de musica, la escuela de pintura, arobic en las escuelas velles, el casal de joves, equipos deportivos, ni los propios partidos políticos que tienen local municipal, etc.

Y en cuando al urbanismo no se ha contado ni la mitad de lo que sucedió en el pleno,
ni de las quejas del AMPA de la Colonia.

No se puede mentir de esta manera descarada. ¿O es una incorrecta interpretación del periodista?.