NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dimarts, 20 de gener del 2009

PLE DEL 14 DE GENER. PROPOSTES REALITZADES PEL NIL.

1.- Que l’arquitecte municipal estigui present en tots els plens ordinaris a més dels plens extraordinaris que es tracti, en aquests, temes urbanístics, perquè se li puguin fer les consultes que s’estimin oportunes.

Vots a favor: 7 del PSOE-UM-SU i NIL, Abstencions: 2 del PP. APROVADA

2.- Que de les convocatòries dels plens es traslladi còpia a totes les associacions locals legalment constituïdes. Que en els plens ordinaris, una vegada finalitzats, els representants de les associacions puguin intervenir o demanar el que estimin oportú.

Tots el vots a favor. APROVADA

3.- Que per a facilitar i millorar el servei dels ciutadans del municipi, l’horari d’obertura del registre municipal i l’atenció al públic en l’ajuntament de Ses Salines i en el Centre Cívic de la Colònia de Sant Jordi sigui de 8 a 14 hores i que a més en l’ajuntament de Ses Salines s’obri a la tarda un dia a la setmana com és habitual en la majoria d’ajuntaments.

Vots a favor: 7 del PSOE-UM-SU i NIL, Abstencions: 2 del PP. APROVADA

4.- Instar a la Mancomunitat de Migjorn que redacti un informe detallat i anual de totes les actuacions i obres que han tingut lloc en el municipi de Ses Salines igual que de totes les aportacions econòmiques a associacions locals del municipi de Ses Salines, començant pel 2008.

Que dintre del primer trimestre de l'any posterior al que l'informe faci referència, es lliuri còpia a tots els grups polítics que formen part d'aquest consistori.

Tots el vots a favor. APROVADA

5.- Crear uns comissió d’investigació per a aclarir quin grau de parentiu existeix entre D. Antonio Campins Arquitecte municipal i Dª Rebeca del Rey Arquitecte tècnic municipal. Quin paper va exercir el Sr. Campins en l’examen que es va realitzar per a cobrir la plaça d’arquitecte tècnic.

Una vegada esclarits aquests fets, se sol•liciti un informe sobre la seva legalitat.

Volem que consti que fem aquesta proposta sabent que tot el procés es va fer dintre de la legalitat però la creiem necessària per a aclarir remors que creen malestar entre els ciutadans, alguns dels seus companys i algun dels altres candidats a ocupar aquesta plaça.

Tots el vots a favor. APROVADA

6.- Vist l’escrit data 16 de Desembre 2008 amb nombre de registre 6450/2008 realitzat per D. Juan Quetglas Lòpez en representació del Partit Popular en el qual s’ofereix per a acompanyar personalment i amb el seu propi vehicle a l’arquitecte tècnica Dª Rebeca del Rey perquè aquesta pugui realitzar el seu treball, únicament en els casos en els quals es denegui la utilització dels vehicles municipals,

Proposem:

Primer: Que el ple de la Corporació agraeixi a D. Juan Quetglas Lòpez el seu oferiment.

Segon: Vist el gentil gest de Sr. Quetglas i les dificultats econòmiques per a adquirir més vehicles, es denegui de forma permanent la utilització d'aquests a la Sra. del Rey i per tant s’accepti l’oferiment realitzat pel sr. Quetglas.

Tercer. Que el Sr. Batle es posi immediatament en contacte amb el Sr. Quetglas per a acordar amb la Sra. del Rey, quins dies necessitarà al Sr. Quetglas amb el seu vehicle per a realitzar el seu treball.

El segon punt es va rectificar canviant "es denegui" per "quan sigui necessari".

Tots el vots a favor excepte una abstenció de Juan Salva(UM). APROVADA

1 comentari:

Anónimo ha dit...

Hola, interesante página. He leido en un medio de comunicación, que la Sra. María Bonet, ( ex-alcaldesa, por suerte de todos) ha recriminado en el Pleno, la persecución de que se está llevando a cabo por parte del consistorio al arquitecto municipal. Me gustaría que alguna persona, ( concejal) que este presente en los plenos, le respondiera a esta Sra. que esa persecución no es nada comparado con la exhaustiva y encarnizada persecución que ELLA hizo a diversos policías locales en su explendoroso mandato, además del alto coste que ello supuso, " debe ser que no se acuerda", pero algunos no olvidan, claro, es que los policias no firman documentos de interes general. Un saludo a todos