NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 6 de novembre del 2008

EL "PERÒ" DEL SUD UNIFICAT A LA PRIMERA FIRA DE LA COLÒNIA

Tots els partits van expressar la seva enhorabona per l'èxit aconseguit en la primera fira de la Colònia de Sant Jordi i els del Sud Unificat van tenir un "però", que els hagués agradat que s'hagués organitzat des de la junta de districte i no des de l'Ajuntament.

Els del NIL tenim un "porom pom pero" per als del Sud Unificat que és que per a organitzar coses en la Colònia queda demostrat que no són necesarías juntes de districte sinó ganes, imaginació i treball.

Perelló del PSOE es va sumar al "però" del SUD afegint que d'haver estat la junta de Districte l'organitzadora en comptes de l'Ajuntament ells haurien participat més. I nosaltres ens vam demanar o no és regidor de l'Ajuntament el Perelló?.

La fira va ser organitzada pels comerciants d'una forma excel·lent i en aquesta labor els van ajudar tots els regidors de l'equip de govern menys un. endevineu qui és aquest?.

*************************************************************

Todos los partidos expresaron su enhorabuena por el éxito conseguido en la primera feria de la Colonia de Sant Jordi y los del Sur Unificat tuvieron un "pero", que les hubiera gustado que se hubiera organizado desde la junta de distrito y no desde el Ayuntamiento.

Los del NIL tenemos un "porom pom pero" para los del Sur Unificat que es que para organizar cosas en la Colonia queda demostrado que no son necesarías juntas de distrito sino ganas, imaginación y trabajo.

Perelló del PSOE se sumó al "pero" del SUD añadiendo que de haber sido la junta de Distrito la organizadora en vez del Ayuntamiento ellos habrían participado más. Y nosotros nos pedimos ¿o no es regidor del Ayuntamiento el Perelló?.

La feria fue organizada por los comerciantes de una forma excelente y en esta labor les ayudaron todos los regidores del equipo de gobierno menos uno. ¿adivináis quien es este?.