NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 17 de març del 2011

UN PETIT REFLEX DEL NOSTRE PENSAR!!

RESUM D'ALGUNES PROPOSTES DEL NIL EL TEMPS QUE VA ESTAR A L'OPOSICIÓ I QUE FOREN TOTES APROVADES.

Ple ordinari del 14 de gener del 2009.

Que de les convocatòries dels plens es traslladi còpia a totes les associacions locals legalment constituïdes.

Que en els plens ordinaris, una vegada finalitzats, els representants de les associacions puguin intervenir o demanar el que estimin oportú.

Ple ordinari del 14 de gener del 2009.

Que per a facilitar i millorar el servei dels ciutadans del municipi, l’horari d’obertura del registre municipal i l’atenció al públic en l’ajuntament de Ses Salines i en el Centre Cívic de la Colònia de Sant Jordi sigui de 8 a 14 hores i que a més en l’ajuntament de Ses Salines s’obri a la tarda un dia a la setmana com és habitual en la majoria d’ajuntaments.

Ple ordinari del 11 de març del 2009.

Derogar l'acord plenari de data 12 de dicimembre del 2004 referent al fons de compensació per a evitar l'absentisme laboral.

Ple ordinari del 8 de juliol del 2009.

Donades algunes queixes dels ciutadans referent als horaris de guarderia tant a Ses Salines com en la Colònia. Proposem al ple de la corporació que per part de l'Ajuntament:

1 .- Es facin complir sempre els horaris d'obertura establerts.

2.- De seguida que sigui possible es negociï un horari més ampli que cobreixi les necessitats reals dels treballadors de la hosteleria.

Ple ordinari del 11 de Novembre del 2009.

Que per part de l'Ajuntament es realitzin quantes gestions siguin necessàries i s'aporti tot l'imprescindible perquè abans de la Setmana Santa del 2010 es pugui accedir a l'Església de Sant Bartomeu de Ses Salines sense cap tipus de barrera arquitectònica per a les persones majors o persones amb problemes de mobilitat, amb cadires de rodes etc.