NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 12 d’agost del 2010

NIL ASSUMEIX RESPONSABILITATS DE GOVERN

El passat 29 de juliol, el batle, Bartomeu Lladonet signava el decret de nomenament Bartomeu Galmès Bauzà, cap de llista de NIL com a segon tinent de batle en el nou organigrama polític de l’Ajuntament i el grup passava a formar part del nou equip de govern amb les següents competències:

Bartomeu Galmés té les atribucions en matèria de

-Turisme (manteniment i conservació de platges, promoció turística, relació amb les associacions del sector i amb els organismes insulars i autonòmics del sector, creació de rutes turístiques, publicitat i propaganda turística, potenciació de la qualitat del turisme, cursos de formació, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector).

-Immigració (relació i ajuda als col•lectius immigrants, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el tema).

-Personal. Es delega la competència en matèria de personal quant a actes administratius reglats, mentre que per a aquells actes que impliquin exercici de voluntat s’estarà al que disposa l’article 21.3 de la Llei reguladora de les bases de règim local, ja que es tracta d’actes inclosos dins d’una competència declarada indelegable per la normativa bàsica estatal.

Francisco Parrondo Alacid té les atribucions en:

-Comerç, Indústria, Promoció Econòmica i Mercats.
Promoció del comerç i la indústria local, regulació d’horaris i activitats, relació amb els organismes insulars i autonòmics del sector, llicències d’instal•lació i d’activitats, cursos de formació, venda ambulant, tramitació de subvencions sobre comerç i indústria, així com qualsevol altra actuació relacionada amb el sector.

-Urbanisme. Concessió de llicències d’obra, suspensió i penalització d’obres, expedició de cèdules urbanístiques, controls de renous i molèsties produïdes per obres, reclamacions i molèsties d’urbanisme, expedients d’infracció urbanística, subsanació de deficiències en expedientes de llicències d’obres, expedients de certificació de final d’obra, incoació i resolució d’expedients de ruïna, etc.

Des del grup NIL ens posam a la disposició de tots el veïnats per tal que tots el tràmits administratius relacionats amb les matèries abans esmentades resultin el més àgil possible i també intentarem resoldre tots el conflictes i entrebancs que vagin sorgint en aquestes matèries.