NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dijous, 27 d’agost del 2009

EL CIUTADÀ OPINA

Una vegada més i a través d'aquest blog els ciutadans de Ses Salines i la Colònia han tingut la possibilitat de donar la seva opinió sobre un tema d'actualitat. La participació ha estat mitjana i el que hem constatat és que molts que ens visiten no volen participar, també és legítim i democràtic.

La preguta ha estat: " Creus oportú que la festa dels cavalls del pròxim 29 d'agost se celebri en la Plaça de Sant Bartomeu, ara que s'ha reformat?" i el resultat:
SI: 11, No: 31, Indiferent: 2.

A més de la reforma de la plaça, cap recordar que segons quin tipus de negoci ha de tancar per tenir una festa d'aquestes caracteristicas davant. A més, amb la crisi que sofrim, com podem permetre que davant d'un hotel recien obert i amb una important inversió realitzada per a atreure turisme de qualitat i que crea llocs de treball en el poble, olori a excrements de cavall durant diversos dies.

Es pot acontentar a tots, si es vol, als que aquest dia fan negoci, als que gaudim amb aquesta festa, però sense perjudicar a tercers.

A l'inici, aquesta festa va tenir lloc en un altre carrer del poble, no seria cap trauma un altre canvi i amb diàleg i flexibilitat estem convençuts que es pot trobar una solució que satisfaci a tots.