NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dimarts, 28 de juliol del 2009

NO ES CORRECTE

Ens ha arribat la queixa d'un ciutadà que quan se li va demanar des del nostre Ajuntament si volia realitzar un treball de discjockey per a la fira del 1 de maig, el va contestar que seria convenient primer que li paguessin el qué va realitzar l'any passat durant les festes d'estiu de Ses Salines el dia del festival que organitza l'Associació local contra el càncer.

I la seva queixa és que la resposta va esser que per a la fira es va contractar un discjockey no del poble igual que es fa aquest pròxim cap de setmana per a les festes de la Colònia.

**************************************************************

Nos ha llegado la queja de un ciudadano que cuando se le pidió desde nuestro Ayuntamiento si quería realizar un trabajo de discjockey para la feria del 1 de mayo, el contestó que sería conveniente primero que le pagaran el qué realizó el año pasado durante las fiestas de verano de Ses Salines el día del festival que organiza la Asociación local contra el cáncer.

Y su queja es que la respuesta fue que para la feria se contrató un discjockey no del pueblo al igual que se hace este próximo fin de semana para las fiestas de la Colònia.