NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dilluns, 1 de desembre del 2008

PROMOCIÓ TURÍSTICA


En el 2009 la Colònia de Sant Jordi estarà present en les fires turístiques de Zürich (Suïssa), Hamburg (Alemanya) i Sant Sebastià. El treball d'organització d'aquestes fires ho realitza l'Associació Hotelera de la Colònia en combinació amb la regiduría de Turisme de l'Ajuntament de Ses Salines i conten amb una subvenció anual de 12.000 € del departament d'Economia i Turisme del Consell de Mallorca, la resta de despeses se sufraguen entre l'Ajuntament i la pròpia Associació Hotelera.

En les passades edicions solament s'acudia a Suïssa a dues fires distintes i aquesta vegada s'a optat per acudir a Alemanya i Espanya per a arribar a públics mes diferents.

Tomeu Galmés (NIL) regidor de turisme, fins al passat 27 de Novembre, se sent satisfet amb la nova programació i reconeix que sense el gran treball que realitza Pablo Bonet (president de l'Associació Hotelera) i l'aportació econòmica de Dª Isabel Oliver (PSOE i Consellera d'economia i turisme del Consell de Mallorca), aquesta promoció de la Colònia seria impossible.

**********************************************************

En el 2009 la Colonia de Sant Jordi estará presente en las ferias turísticas de Zürich (Suiza), Hamburgo (Alemania) y San Sebastián. El trabajo de organización de estas ferias lo realiza la Asociación Hotelera de la Colonia en combinación con la regiduría de Turismo del Ayuntamiento de Ses Salines y cuentan con una subvención anual de 12.000 € del departamento de Economía y Turismo del Consell de Mallorca, el resto de gastos se sufragan entre el Ayuntamiento y la propia Asociación Hotelera.

En las pasadas ediciones solo se acudía a Suiza a dos ferias distintas y esta vez se a optado por acudir a Alemania y España para llegar a públicos mas diferentes.

Tomeu Galmés (NIL) regidor de turismo, hasta el pasado 27 de Noviembre, se siente satisfecho con la nueva programación y reconoce que sin el gran trabajo que realiza Pablo Bonet (presidente de la Asociación Hotelera) y la aportación económica de Dª Isabel Oliver (PSOE y Consellera de economía y turismo del Consell de Mallorca), esta promoción de la Colonia sería imposible.