NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dimecres, 2 de juliol del 2008

CENTRO DE VISITANTES DE SES SALINES!!!



Bussejar sense submergir-se. També valdria com titular per a descriure la sensació que es té al visitar el centre d'interpretació de Cabrera. És un viatge virtual als fons marins de l'arxipèlag de Cabrera. Cal visitar-lo, val la pena. A partir del 2 de Juliol s'obre al públic en general i de moment la visita és gratuïta. Els 3.500.000.000 de pessetes, o 21.000.000 d'Euros que sembla menys, haurien d'haver servit para més, és la impressió de molta gent. Entre els treballadors del centre estranyen les poques cares conegudes de la localitat. També es veu que a Madrid no presten molta atenció a les demandes del PSOE saliner-colonier ja que en l'entrada resa un gran rètol "Centre de visitants SES SALINES" i a la Colònia que la ...... cadascú que qualifiqui. Solament cap esperar que el comerç de la zona, que fins al moment havien sofert les molèsties de les obres, a partir d'ara es dinamitzi amb els múltiples visitants que s'espera en el centre de SES SALINES, perdó, Colònia de Sant Jordi.






Bucear sin sumergirse. También valdría como titular para describir la sensación que se tiene al visitar el centro de interpretación de Cabrera. Es un viaje virtual a los fondos marinos del archipiélago de Cabrera. Hay que visitarlo, vale la pena. A partir del 2 de Julio se abre al público en general y de momento la visita es gratuita. Los 3.500.000.000 de pesetas, ó 21.000.000 de Euros que parece menos, tendrían que haber servido para más, es la impresión de mucha gente. Entre los trabajadores del centro extrañan las pocas caras conocidas de la localidad.
También se ve que en Madrid no prestan mucha atención a las demandas del PSOE salinero-coloniero ya que en la entrada reza un gran letrero "Centro de visitantes SES SALINES" y a la Colonia que la ...... cada cual que califique.
Solo cabe esperar que el comercio de la zona, que hasta el momento habían sufrido las molestias de las obras, a partir de ahora se dinamice con los múltiples visitantes que se espera en el centro de SES SALINES, perdón, Colonia de Sant Jordi.

3 comentaris:

colonier ha dit...

a mem, mi reflexión es: las definiciones no importan si en un periodico mallorquin titulan "anuncian" el parque nacional de cabrera abre sus puertas" ya vamos mal. que gente del ayuntamiento opinaba sobre el tema o es otra de las muchas tareas que desempeña el presidente de la junta de distrito.
empecemos por saber o saber reconocer que "anna calvo" ha venido porque cabrera pertenece a su municipio. alguien ha pensado o sabe si algun dia la nacion española nos da las competencias sobre cabrera. le podran llamar o vender como parque nacional.

be menos mariconades i mes posar ses coses clares.

coloniera ha dit...

si, estic d'acord amb aquest colonier!
menos mariconades i mes posar ses coses clares.



Per cert! les firmes en contra de la posició de posar ORA, l'ajuntament les ha empleat per torcar-se es cul! QUÈ ESPERÀVEU?


dewwww!!

colonier ha dit...

Cada dia que es lletgeix un "diari" de les illes, intent no enfadar-me amb les barbarides q un pot trobar-se. Tant el volguem vendre com article d'opinio, editorial o noticia. Es molt lamentable que la gent opini o editi textes de coses que ni ha vist mai, ni que sap el q diu i q ni ha utilitzat internet per informarse. ara bé lo més trist es que els pagin per fer-ho.
Ja sabem tots els coloniers i tota la resta de l'illa que es una "puta merda" que no te ni cap ni peus que ha costat una cantitat de dotblers exacte i veritablement exagerada. Fins aqui be. Ara alguna de les especies animals que han cobrat x dir totes aquestes coses, han visitat el centre?. Ja sabem que l'horari es molt dolent x q nomes esta fet x els turistes de vacances (heeeee, hi ha turistes que no estan de vacances?). Per l'amor de qui sigui que qualque politic d'aquest municipi (colonia de sant jordi, ses salines, cas perets i SES COLONIES incloses) faci algo es igual si bé o malament pero que faci algo, que ja esta bé d lletgir barbaridats, x favor ja se que ha costat fa deu dies que surt a tots els diaris, q esta fet amb els peus, x favor municipi q un dia quan surti el nom d'aquest municipi i q sigui x informar a tot el mon (sease: turistes, domingeros, forestes, inmigrants, foraneos, coloniers de tota la vida o coloniers que tota la vida han viscut a un altre poble)repito q sigui x informar d l'horari, de les diferents maravelles q podem veure, d'un "telefon d'informació" imagin q a la factura que tots "els opinantes" han fotocopiat hi havia 100 euros x informar als visitants.
Basta be la merda que feim x q encara els de fora que no n'han vista cap mai la ens fregi pels nasos.