NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dilluns, 26 de maig del 2008

Gastronomia



Si ens fem un volt pel nostre municipi buscant bona gastronomia ens durem cada dia grates sorpreses.

A Ses Salines, a més dels bons peixos, també bones carns. I sobretot locals amb exquisida decoració.

A la Colònia continuen les bones parrilladas per la zona del port com la del Marisol, menjar xinès, pasta i pizzes i cal donar la benvinguda als nois del Bar-Restaurant Na Guardis (http://naguardis.blogspot.com/) que s'atreveixen a combinar l'espectacle amb excel·lents carns i vins ecològics, les salses que acompanyen a les carns són insuperables, en fi, segur que triomfen.

Oh!! el pata negra de C'an Gori.

Ningú es pot privar d'un bon pa amb oli en els locals de l'Avinguda Primavera i moltes coses més, n'hi ha prou amb olorar les carns en les graelles de la zona.

Entre el port i l'Avinguda Primavera, Marta a Sal de cocó, ens sorprèn amb la seva bona i nouvelle cuina.

Cuina mallorquina en Es Cantó amb Pedro Alzamora. I que ningú es perdi el que prepara Carlos en La palmera.

Ah! i paelles millors que la de la foto a c'an Antonio o a c'an Pep Serra.

Des del NIl animem a la gent de tot Mallorca que vengen a comprovar-lo, Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi no us decebràn.

**************************************************************

Si nos damos una vuelta por nuestro municipio buscando buena gastronomía nos llevamos cada día gratas sorpresas.

En Ses Salines, además de los buenos pescados, también buenas carnes. Y sobre todo locales con exquisita decoración.

En la Colonia continúan las buenas parrilladas por la zona del puerto como la del Marisol, comida china, pasta y pizzas y hay que dar la bienvenida a los chicos del Bar-Restaurant Na Guardis (http://naguardis.blogspot.com/) que se atreven a combinar el espectáculo con excelentes carnes y vinos ecológicos, las salsas que acompañan a las carnes son insuperables, en fin, seguro que triunfan.

Oh!! el pata negra de C'an Gori.

Nadie se puede privar de un buen pa amb oli en los locales de la Avenida Primavera y muchas cosas más, basta con oler las carnes en las parrillas de la zona.

Entre el puerto y la Avenida Primavera, Marta en es Cocó de Sal, nos sorprende con su buena y nouvelle cocina.

Cocina mallorquina en Es Canto bajo la dirección de Pedro Alzamora. Y que nadie se pierda lo que prepara Carlos en La palmera.

Ah! y paellas mejores que la de la foto en C'an Antonio o c'an Pep Serra.

Desde el NIl animamos a la gente de todo Mallorca que vengan a comprobarlo Ses Salines y la Colonia de Sant Jordi no os decepcionarán.