NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI (NIL-LLIGA)

NOUS INDEPENDENTS LOCALS SES SALINES-COLONIA DE SANT JORDI  (NIL-LLIGA)
PER UN MILLOR FUTUR PEL NOSTRE MUNICIPI I PER LES NOSTRES ILLES

dilluns, 28 d’abril del 2008

Alguna cosa es mou a Ses Salines


Si, si, alguna cosa es mou a Ses Salines. Les iniciatives privades aposten per Ses Salines. S'obren nous restaurants, s'obrirà un hotel d'interior; activitats que poden crear riquesa i llocs de treball tot l'any. Des de l'administració local no podem fallar, l'església vella ha d'oferir art, cultura i història als visitants de Ses Salines. No podem oblidar que això ajudarà que els turistes que s'allotgin a la Colònia de Sant Jordi durant la temporada d'hivern, tinguin un entreteniment més i un motiu més per a recomanar el nostre petit municipi.

************************************************************
Si, si, algo se mueve en Ses Salines. Las iniciativas privadas apuestan por Ses Salines. Se abren nuevos restaurantes, se abrirá un hotel de interior; actividades que pueden crear riqueza y puestos de trabaja todo el año. Desde la administración local no podemos fallar, l'església vella tiene que ofrecer arte, cultura e historia a los visitantes de Ses Salines. No podemos olvidar que ello ayudará a que los turistas que se hospeden en la Colonia de Sant Jordi durante la temporada de invierno, tengan un entretenimiento más y un motivo más para recomendar nuestro pequeño municipio.

1 comentari:

bonasal ha dit...

Ses Salines necessita un impuls econòmic i per tant totes les iniciatives en aquest sentit han de ser ben arribades. Però cal la implicació del màxim de gent i de tots els sectors socials i econòmics del municipi per aconseguir aquest objectiu.Ses Salines és un paradís que cal conservar sabent-li treure el millor rendiment en benefici de tota la comunitat que hi viu.